EETCAFé T PANDJE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 186 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eetcafé t Pandje. Meer weten? Ontdek meer

10 jun 2024 om 0:57 Met ze tweeën hier eten besteld en erg ziek geworden, weinig smaak, en levering duurde enorm lang, ik snap de vele positieve reviews dus niet zo goed, zodra ik bel om aan te geven dat we beide ziek zijn geworden word er aangegeven dat dat niet kan.
9 jun 2024 om 8:17 We hadden cappacio salade en saté was erg lekker
12 mei 2024 om 22:27 Drukte vanwege Moederdag is begrijpelijk
5 mei 2024 om 20:32 Keurig op tijd, eten erg lekker en warm !
23 apr 2024 om 17:05 Lekker snel en weer prima spareribs en carpaccio salade
21 apr 2024 om 19:30 Eten was heerlijk, temperatuur goed , verpakking goed en smaak goed. Bezorging top ondanks dat het zondag is.
12 apr 2024 om 20:05 Sneller dan het aangegeven uur, maar vroeg op de avond mag het iets sneller. Lekker warm, goed gemarineerde spareribs frietjes en salade
30 mrt 2024 om 20:14 Top vooral dat er wat extra’s bij zit. Geen gedoe met betalen voor je saus. Stokbroodje heerlijk
18 feb 2024 om 21:31 Spare ribs waren echt niet lekker. Ze hebben totaal geen smaak. Wel zijn ze mals en zacht. Daarom toch een 2. Als er wel een smaak aan zat waren ze het zeker waard geweest. Ik was super teleurgesteld
16 feb 2024 om 14:12 Heerlijk maar geen flatbread maar stokbroodplakjes bij de kaasfondue en een hele kleine selectie voor in de fonduekaas. Schnitzel en de friet waren mooie royale porties. Lekkere salade.
5 feb 2024 om 20:46 Aardig aan de prijs, maar daar krijg je dan ook wel wat voor.
4 feb 2024 om 20:00 Eten was weer heerlijk… kwam later maar netjes door gebeld dus geen probleem..